De datum en tijd van de volgende workshops fermentatie kunnen gevonden worden door hier te klikken. Als je meteen alles wit weten over fermentatie, raden we aan om onze online cursus “Workshop fermenteren’’ te volgen. Met deze online cursus kun je snel leren fermenteren, vanuit het comfort van je eigen keuken en zonder te hoeven wachten op de volgende workshopdatum.

Daarnaast willen we benadrukken dat Joanna en ik met veel plezier workshops organiseren.

Aangezien we ons hoofdzakelijk bezighouden met de productie van rauwe gefermenteerde groenten, staan er niet veel workshops op de agenda. Echter, wanneer we een workshop organiseren, zorgen we ervoor dat het een geweldige ervaring is en dat we onze kennis op de best mogelijke manier kunnen delen. Onze workshops zijn daarom echte live-evenementen van een halve dag, omdat we ervoor willen zorgen dat ze van hoge kwaliteit zijn en volledig aan jullie verwachtingen voldoen.

We organiseren onze workshops hoofdzakelijk in Leuven, maar daarnaast werken we ook regelmatig samen met andere organisaties om workshops op andere leuke locaties aan te bieden. Dit geeft ons de mogelijkheid om een diverse en inspirerende leeromgeving te creëren voor onze deelnemers.

We kijken er dan ook naar uit om je daar te verwelkomen, of het nu in Leuven is of op een andere bijzondere plek!