Strijd tegen suikerconsumptie

Gezonde voeding is een prioriteit voor OKONO en hun missie om de suikerconsumptie te verminderen sluit perfect aan bij onze waarden. We begrijpen dat een stabiele bloedsuikerspiegel essentieel is voor een gezond lichaam en een scherpe geest. OKONO erkent het belang van voedsel voor onze algehele gezondheid en vitaliteit. Enkele jaren geleden hebben ze de ketogene levensstijl omarmd, en daarbij ontdekt dat het vinden van voedingsmiddelen met de juiste voedingswaarden zonder in te boeten aan smaak een uitdaging kan zijn.

De oprichter van OKONO, Luka, heeft deze uitdaging persoonlijk aangepakt en heeft als doel om gezond eten dat ook nog eens heerlijk smaakt toegankelijk te maken, zonder dat het onze bloedsuikerspiegel beïnvloedt. Dit spreekt ons enorm aan, en daarom zijn we verheugd om met OKONO samen te werken en hun producten aan te bieden aan onze klanten.

Geen verborgen ingrediënten

We waarderen de toewijding van OKONO aan het gebruik van transparante en natuurlijke ingrediënten, zonder concessies te doen aan de smaak. De producten zijn veganistisch en vrij van gluten, soja en toegevoegde suikers, wat perfect aansluit bij ons streven naar gezonde en eerlijke voeding. Bovendien worden de producten met zorg en vakmanschap lokaal vervaardigd, wat de kwaliteit en versheid garandeert.

Zonder toegevoegde suikers

We zijn enthousiast over het feit dat OKONO uitsluitend natuurlijke suikervervangers zoals Erythritol en Stevia gebruikt. Deze suikervervangers hebben geen koolhydraten of calorieën en hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor ze perfect passen binnen ons streven naar gezonde en evenwichtige voedingsopties.

SHOP NU
SHOP NU