Nee, onze gefermenteerde rauwe groenten hoeven niet via gekoeld transport te worden geleverd. Fermentatie is een eeuwenoude techniek om voedsel te conserveren en houdbaar te maken zonder koeling. In het verleden maakten we wel gebruik van gekoeld transport omdat onze verzenddozen destijds niet stevig genoeg waren om met Bpost te verzenden.

Het is belangrijk op te begrijpen dat onze gefermenteerde groenten niet bederfelijk zijn in de traditionele zin van het woord, omdat het fermentatieproces hen conserveert.
Overstap naar Bpost voor de levering heeft bijgedragen aan kostenefficiëntie. We zijn blij dat we de verzendingskosten hebben kunnen verlagen, terwijl we nog steeds de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen.

Voor onze kurkuma shot hebben we ervoor gekozen om een koelelement toe te voegen om de versheid te garanderen. Dit is echter een uitzondering op onze producten, die zonder problemen op kamertemperatuur kunnen worden geleverd en bewaard. Let op! Eens geopend ga je bokaal steeds in de koelkast bewaren.