Wij willen u graag informeren wat er kan gebeuren tijdens transport met de glazen bokalen opgevuld met onze rauwe gefermenteerde groenten.

Het is belangrijk om te benadrukken dat fermentatie bijna nooit stopt, zelfs tijdens het transport. Dit betekent dat het fermentatieproces doorgaat in de bokaal en kan leiden tot gasvorming en drukopbouw. Dit kan op zijn beurt lekkage veroorzaken, waardoor het etiket kan verkleuren door de sappen die uit de bokaal zijn gelekt. Het is echter essentieel om te weten dat lekkage niet per se betekent dat het product niet meer eetbaar is. Het kan een teken zijn dat het fermentatieproces intensiever is geworden, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het product niet meer veilig is om te consumeren.

Om te bepalen of het product veilig is om te consumeren, raden we u aan extra voorzichtigheid te betrachten bij het openen van het pakket. Controleer of er deuken zijn in de deksel of als de deksel niet goed is afgesloten. Deze factoren kunnen een indicatie zijn dat het product mogelijk niet meer veilig is om te consumeren.

We willen u erop wijzen dat we ons best doen om de juiste verpakking en voorzorgsmaatregelen te nemen om schade tijdens het transport te minimaliseren. Echter, vanwege de aard van gefermenteerde voeding en de voortdurende fermentatie, kunnen we niet garanderen dat het product in perfecte staat aankomt. Mocht u vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u verder te helpen.