Project Description

Je wordt wat je denkt

Kan je jezelf zo voor de gek houden dat je op een gegeven moment niet meer weet wat je voelt of denkt?

S T O P  de onbewuste zelfdestructie.
D E N K  na en word gezond.
Na het volgen van de Mastermind training zeggen de deelnemers dat ze bewust zijn geworden van hun gedachten, vaste patronen en overtuigingen die er voor gezorgd hebben dat ze vandaag resultaten hebben in hun leven waarmee ze niet 100% gelukkig zijn.
Ze durven hun huidige overtuigingen in vraag stellen, laten dromen toe en ondernemen acties die nodig zijn om nieuwe resultaten te creëren.
Ze zijn gestopt met constant excuses te bedenken, houden zichzelf niet meer voor de gek.
Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Een mooiere wereld begint bij jezelf. Door de beste versie van jezelf te worden kan je jouw mooiste leven realiseren. Hoe kan je bewust leven, gezond en gelukkig zijn? Hoe maak je dromen waar? Het is een kwestie van jezelf opnieuw programmeren. Je hersenen en je geest zijn flexibel. Je kunt ze trainen. Word meester over je denkwijze, dan zal je succesvoller zijn in de dingen die je doet en zal jij je leven kunnen inrichten zoals jij dat wilt.

Na deze mastermind hebben de deelnemers:

  • Bewustzijn gekregen over hun overtuigingen
  • Hun negatieve gewoonten in kaart gebracht en omgekeerd
  • Kennis vergaard over werking van hun geest en lichaam
  • Mentaal kracht verworven
  • Meer energie
  • Ingezien wat hun altijd heeft tegen gehouden
  • Een duidelijk beeld van de leven die ze willen

Hoe gaat het in zijn werk?

In 9 sessies van 2 uur delen we onze kennis en ervaring over de kracht van voeding en denken op je gezondheid. Masterminds zijn leerrijke en inzichtgevende bijeenkomsten over persoonlijke ontwikkeling. Tijdens 9 sessies leer je de principes van het boek “Je wordt wat je denkt” te implementeren in je leven.

Elke week lees je thuis 1 hoofdstuk van het boek en maak je de bijhorende oefeningen. Tijdens de daaropvolgende sessie bespreken we de inhoud, de oefeningen en de inzichten. Je zal verstelt staan hoe snel je leven verandert en verbetert als je de principes leert kennen en toepassen. Jij krijgt terug de controle over je leven door anders te gaan denken.

Mastermind is telkens  van 19u30-21u30
360 eur
in Leuven

inschrijven

heb je vragen over onze Masterminds?

Contact