Project Description

Wat je ook kiest, ons doel is maximaal resultaat.

Jij beslist!

Dit heb je nog nooit meegemaakt.
We nodigen je van harte uit in onze praktijk en kookstudio. Je komt terecht bij een food & mind expert opgeleid in voeding- en dieetkunde. Elke consultatie is een ervaringsconsultatie. Je proeft ter plaatse van de nieuwe voedingsgewoontes die je wilt introduceren in je leven waardoor de kans om dit thuis verder te zetten groter is. Reserveer daarom minstens 2 uur voor elke consultatie. 100% engagement is van cruciaal belang. We gaan aan de slag met een krachtige succesformule: Coaching & Kennis & Praktijk

Stop trying & start doing

Waarom zou je komen?

Heb je meermaals geprobeerd om gezonder te gaan eten? Je begint heel gemotiveerd en na 7 dagen, in beste geval na 14 dagen geef je het op. Jij keert terug naar je oude gewoonte want het is te moeilijk, jij ziet geen resultaat, jij krijgt geen steun van de omgeving, jouw nieuwe voeding is niet lekker en jij lijdt honger… Je weet niet hoe je de nodige variatie in je weekmenu moet brengen en welke voedingsmiddelen voor jouw best geschikt zijn. Bovendien loop je verloren in de supermarkt.

We geven jou de nodige begeleiding. We tonen je HOE je eraan moet beginnen. We tonen je hoe lekker en eenvoudig gezond eten is. Eens je doorhebt dat het niet alleen gaat om je voedingskeuzes te veranderen maar ook je gedrag aan te passen, om op nieuwe manier voor de rest van je leven te blijven eten zal je verder met ons willen samenwerken.

Je bent uniek

Het belang van de optimale darmflora voor je gezondheid is een HOT topic. Je leest overal over de invloed van de samenstelling van de darmmicrobioom op je mentale gezondheid. Er worden wetenschappelijke onderzoeken gedaan om het verband met andere ziekten te kunnen aantonen.
Vertrekpunt van elke consultatie is laaggradige en chronische ontstekingen in het lichaam te genezen waardoor je op verschillende niveaus verbetering zal kunnen ervaren. Dankzij de richtlijnen ‘gezonde voeding voor je darmen’ toe te passen die we ontwikkeld hebben, genees je je darmen (ontstekingen) en je verteringsstelsel.  Gezonde darmen zorgen voor de optimale absorptie van de voedingsnutriënten. Of je nu meer energie wilt, een mooiere huid, een strakker lijf, veroudering wilt vertragen, aan ziektepreventie wilt doen, begin steeds bij je darmen. Bovendien de boodschappenlijst en 14-recepten voor de eerste maaltijd van de dag die je van ons krijgt maken dat je eindelijk de nodige ACTIE onderneemt om andere resultaten te creëren. Langzaam aan zal je de resultaten van je inspanningen ervaren en zal je meer gemotiveerd worden om gezond te blijven eten.
We gaan het niet voor je doen maar we doen het wel SAMEN.

BOEK JE ERVARINGSCONSULT

Ervaringsconsult

€ 200,- per consultatie
Wat er exact wordt behandeld, is sterk afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt op dat moment.

Reserveer 2 uur voor elke consultatie.
We gaan direct aan de slag met gezonde ingrediënten.

Ik ben klaar voor de verandering

Je verlangt naar verandering maar je mist kennis en motivatie en je hebt nood aan begeleiding.

 • Intakegesprek met een voedingsexpert
 • Ik eet al gezond maar ik voel mij moe en heb gezondheidsklachten. Waar komen die in godsnaam vandaan?
 • Analyse van je voedingsgewoonten
 • Kookinspiratie, producten leren kennen en recepten
 • Voedingsdagboekanalyse -7dagen
 • Ik ben suiker verslaafd / Ik kan niet vermageren
 • Je verlangt naar verandering en TOCH is er iets dat je tegenhoudt om ervoor te gaan. Je hebt ‘een stok achter de deur’ nodig.
 • Wat zit er in de voeding / etiketten ontrafelen / BIO of niet?
 • Lichaamssamenstelling- scan door middel van TANITA weegschaal*
 • Mindset Coaching – ‘What’s your Why’?
 • Richtlijnen gezonde voeding voor je darmen ‘Gezonde start begint bij je darmen’ inclusief boodschappenlijst, 14-daagse uitdaging voor de eerste maaltijd van de dag en recepten
  *BMI, Vet- en vochtpercentage van het lichaam, metabool leeftijd, botmassa, ruststofwisseling, spiermassa
Ervaringsconsult

€ 200,- per consultatie
Beschrijvingen bij de trajecten zijn een indicatie van wat er wordt behandeld per consultatie. Wat er exact wordt behandeld, is sterk afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt op dat moment.

We kijken ernaar uit om je te begeleiden in jouw persoonlijke reis naar transformatie, gezonde darmen en tonnen energie.

Voor online consultaties gelden dezelfde tarieven als consultaties in de praktijk.
Consultaties ook mogelijk via Skype, Facetime, Whatsapp of telefoon.
Voorafgaand te betalen d.m.v. overschrijving. Je ontvangt hiervoor per email een factuur enkele dagen voor de consultatie.

Wil je volgende stap zetten?

Contact