ONLINE PLAN GELUKKIG GEZOND

Let’s do it!

Plan is een combinatie van online trainingsmodules, live support webinars en deelname aan facebook community.
Als je een dieet wilt volgen dan is dit niet voor jou.
Begin bij de basis. Weet wat, hoe én waarom je eet. Plan Gelukkig Gezond is meer dan alleen maar een programma om gewicht te verliezen. Je gaat ontdekken wat voor jou werkt, welke voeding jou de meeste energie geeft en welke voeding voor jou helend is. Het online plan duurt zes weken en bestaat uit voorschriften voor de gezonde darmen. Je gaat een totaal nieuwe levensstijl creëren. In deze online plan ga je stap voor stap leren om je mindset te masteren, je darmen genezen zodat je gaat afvallen op een gezonde manier zonder honger te lijden en zonder op dieet te moeten gaan. Afvallen wordt vanzelfsprekend wanneer je focust op gedragsverandering, gezondheid van je darmen en kennis over voeding. Als je bereid bent om stappen te ondernemen om gelukkig gezond te worden ben je van harte welkom.

Online plan biedt je alles wat je nodig hebt om zelf te slagen

 • Wil je je relatie met voeding verbeteren? You got it!
 • Wil je nooit meer op dieet? You got it!
 • Wil je je gezonde gewicht bereiken? You got it!
 • Wil je je eigen mindset versterken? You got it!
 • Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen? You got it!
 • Wil je gelukkig gezonder worden? You got it!
Stuur mij video met meer info

Voor iedere persoon die zonder moeite gelukkig gezond wilt worden

Deze plan is gemaakt voor mensen die:

 • constant aan eten denken en er genoeg van hebben
 • heel de dag kunnen volhouden aan hun dieet en ’s avonds zich laten gaan met een pak koeken
 • gefrustreerd zijn dat al hun pogingen om gewicht te verliezen steeds mislukken
 • moe zijn van calorieën te tellen
 • eten onder invloed van stress, vermoeidheid en emoties
 • komaf willen maken met buikklachten
 • verlangen naar blijvende resultaten


Je wilt op een verantwoorde manier gezond gewicht bereiken en gelukkig door het leven gaan, zodat je nooit meer op dieet moet gaan. Je hebt een droom en je bent vastberaden deze om te zetten in realiteit. Je bent iemand die honger heeft naar kennis en die gebeten is door de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling.

De dieetindustrie die ook deel uitmaakt van de voedingsindustrie wil dat je vermageringsmythes gelooft zodat je hun producten blijft kopen, terwijl de waarheid is dat diëten niet werkt.
Extreem sporten alleen niet werkt.

Jezelf uithongeren niet werkt.

Wat mag je verwachten?

JE IMUUNSYSTEEM KRIJGT EEN BOOST

JE WARE GEWICHT BEREIKEN

JE HORMONEN IN BALANS KRIJGEN

JE ZELFVERTROUWEN BOOSTEN

GENIETEN VAN ETEN ZONDER TE HUNKEREN NAAR
TUSSENDOORTJES

JE VERBETERD DE RELATIE MET VOEDING

JE MENTALE PRESTATIES VERBETEREN

DE VOEDINGSSTOFFEN WORDEN OPTIMAAL VERTEERD EN GEABSORBEERD

JE VERBINDT MET JE LICHAAM

JE STOFWISSELING KRIJGT EEN BOOST

JE WORDT FRIS EN ENERGIEK WAKKER

Let’s do it!

Voeding is niet enkel calorieën of energie. Voeding is informatie voor je lichaam. Het kan zelfs je genetische code beïnvloeden. Als je je lichaam voedt met kwaliteitsvolle voeding zal je gezond zijn. Voed je je lichaam met bewerkte voedingsmiddelen, fast food, kant-en-klare maaltijden en gemaksvoedsel, dan zal je op termijn ziek worden.

HOE GAAT DIT PRAKTISCH?

We gebruiken handen en voeten om jouw te ondersteunen:

 1. Online studentenplatform is voor jou 24/7 beschikbaar. Dankzij de voeding-, en mindsetteachings op het studentenplatform kan je stap voor stap / dag per dag het plan doorlopen. Alle teachings worden stapsgewijze vrijgegeven. Van zodra vrijgegeven is de inhoud continue beschikbaar en je kan de inhoud zo vaak bekijken als je wilt. Het grote voordeel zit ‘m in de continue kennisoverdracht met oefeningen, video’s zodat je dit op je eigen tempo kunt volgen, waar ook ter wereld, wanneer jij daar zin in hebt.
 2. Support webinars. We ondersteunen je via wekelijkse webinars. Marta & Joanna geven teachings en beantwoorden al je vragen. Zo blijven we met elkaar verbonden.
 3. Gezonde levensstijl inspiratie. Denk aan meditatie, kookinspiratie, beweging, slaapadvies en mindfulness. Dit allemaal beschikbaar voor jou via pdf’s, e-book’s, audio opnames en video’s.
 4. Community. In een gesloten fb groep krijg je de kans om je ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde.Het is aanbevolen om deel te nemen aan de Masterclass- gezonde start begint bij je darmen. Dit is een waardevolle aanvulling op het plan. De planning kan je steeds op de website terugvinden.

Waar wacht je nog op?

Let’s do it!