Kies een plan voor het leven in plaats van een dieet

Wij vinden jouw gezondheid belangrijk… en jij?  Het wordt tijd om even stil te staan en je af te vragen: “wat vind ik belangrijk in mijn leven?” – en neen, dat is geen kwestie van arrogantie of egoïsme!

Door onze krachten te bundelen, vanuit onze passie voor voeding en gezonde leefgewoonten ontwikkelden wij een baanbrekend K2 Food & Mind Freedom. Hierin worden individueel voedingsadvies en  coaching gecombineerd. Als enige in België komen wij tot in jouw keuken om in jouw vooraadkasten en koelkast  een grote opruim te doen. Wij staan klaar om samen met jou inkopen te gaan doen,  motiveren jou om te gaan bewegen en stimuleren je om op mindfull wijze door het leven te stappen.

Je microbioom is zo uniek als je vingerafdruk. Er zijn geen twee dezelfde…

Iedereen is anders! Er bestaat geen enkel universeel dieet dat van toepassing is voor een groot publiek.
Deze methode zal je leven veranderen. Je wordt een nieuwe persoon. Je gaat de manier waarop je over eten denkt veranderen, en een gezonde emotionele relatie met voedsel en met je lichaam opbouwen.  Je gaat een voedingspatroon en levensstijl ontwikkelen dat vanzelfsprekend wordt en waarmee je gezond kan blijven. Dit transformatieprogramma is enkel weggelegd voor diegenen die zich 100% willen engageren.

Deze Voedingsplan is geen dieet, het is een voedingsplan die rijk is aan vers, natuurlijk voedsel zoals vlees, groenten en fruit. Voeding die rijk is aan bouwstoffen met veel natuurlijke vitamines, mineralen, antioxidanten en fytonutriënten. We tellen geen calorieën en respecteren de fysiologie van ons lichaam.

Fysiek en mentaal welzijn

We focussen daarbij niet enkel op je fysieke, maar ook op je mentale gezondheid. Bij een integrale aanpak wordt er niet enkel naar het eetpatroon gekeken, maar ook naar je levensgewoonten. Zo zijn, in combinatie met een gezond voedingspatroon, beweging en slaap heel belangrijke factoren. Je fysieke en mentale conditie bepalen mee de levenskwaliteit. Wanneer je je niet goed in je vel voelt, is het moeilijk om gezonde keuzes te maken.  Het mentale welzijn draagt bij aan het fysieke en andersom.

Gebrek aan slaap en beweging heeft een rechtstreekse invloed op de levenskwaliteit, gezondheid, productiviteit, efficiëntie en het vermogen om te denken. Slechte genen zijn geen excuus meer voor een ongezonde levensstijl. Levensstijlkeuzes kunnen zelfs meer van invloed zijn dan je genetische achtergrond!

Ik wil transformatie

Contact