Laat ons samen aan jouw transformatie beginnen

Je zal ervan versteld staan op welke vlakken het Food & Mind transformatie-programma je kan helpen; van je energieniveau tot je slaappatroon tot je bloeddruk tot je BMI… Alles kan erdoor getransformeerd worden. Eigenlijk is het onmogelijk om GEEN resultaten te zien na het volgen van het Food & Mind transformatie-programma.

Neem de kans om de resultaten te ervaren, gun jezelf de beste gezondheid!

Je kunt je niet veroorloven om dit niet te doen.

Voeding is krachtig. Als het je ziek kan maken, kan het je ook gezond maken!
De waarheid is dat je voedingspatroon zowat alles beïnvloedt wat je lichaam dagelijks ervaart. En in tegenstelling tot wat veel mensen geloven, word je zowel wat je eet als wat je denkt.
Voeding is niet enkel calorieën of energie. Voeding is informatie voor je lichaam. Het kan zelfs de genetische code beïnvloeden. Als je je lichaam voedt met kwaliteitsvolle voeding zal je gezond zijn en op je beste niveau presteren. Voed je je lichaam met bewerkte voedingsmiddelen, fast food, kant-en-klare maaltijden, gemaksvoedsel, dan zal je op termijn ziek worden. Dit programma biedt je wat je nodig hebt om je gezondheid terug te winnen!

begin bij je darmmicrobioom

De pijn in je lichaam

Voel je je “gevangen” in je huidige lichaam, ongeacht alle inspanningen die je doet?
Voel je je machteloos om je stress en vreetbuien onder controle te krijgen?
Kan je geen drie uur zonder eten?
Voel je je hulpeloos omdat niemand je begrijpt?
Ken je de oorzaak van je klachten niet?
Heb je je erbij neergelegd dat je elke dag buikpijn, nekpijn, gewrichtspijnen en migraineaanvallen hebt?

 

Waar vecht ik nu écht tegen?

Als je jezelf in één van deze uitspraken herkent, ben je zeker niet alleen:

‘Iedereen in mijn familie heeft dit probleem. Ik heb het geërfd’
‘Ik ben gewoon zo geboren’
‘Ik kan gewoon geen gewicht verliezen. Ik zal altijd zo zwaar zijn’
‘Mijn dokter heeft gezegd dat ik er gewoon mee moet leren omgaan’

Laat je niet ontmoedigen. We kunnen je helpen.

We kunnen samen ervoor zorgen dat:

Je een optimaal lichaamsgewicht zal bereiken en aanhouden
Je fysiek energieniveau zal boosten
Je verouderingsproces zal vertragen
Je minder ziek zal zijn
Je jezelf zal bevrijden van foute overtuigingen en anders zal gaan denken over eten
Je kleine goestingskes zal afzweren
Je een gezonde relatie zal hebben met voeding
Je een gezonde relatie zal hebben met je lichaam,
Je jezelf zal bevrijden van klachten, kwaaltjes en pijntjes,
Je je algemene gezondheid zal verbeteren, een gladdere huid, een gezonder libido, een mooier lichaam en nog zoveel meer zal hebben.

ons transformatie-programma is uniek

Triljoenen bacteriën die in het maag-darmkanaal leven, en bijdragen tot het spijsverteringsstelsel en een enorme rol spelen in de algehele gezondheid. Je darmmicrobioom is zo uniek als je vingerafdruk. Er zijn geen twee dezelfde… De samenstelling van het darmmicrobioom heeft een grote invloed op je gewicht, stemming en zelfs op je immuunsysteem. Helaas heeft het moderne voedingspatroon, met veel bewerkte voedingsmiddelen en het overdadige gebruik van antibiotica, het darmmicrobioom ernstig aangetast. Het verklaart waarom er een epidemie van obesitas, diabetes type 2, auto-immuunziekten, allergische aandoeningen en voedselintoleranties is ontstaan. Een verslaving aan ongezond eten en een al te lichtvaardig gebruik van antibiotica hebben de verwoesting van de goede bacteriën in de darmen tot gevolg. Bacteriën die essentieel zijn voor de gezondheid. De verwoesting van de goede bacteriën heeft ruimte gemaakt voor de groei van de slechte bacteriën, die ontstekingen, gewichtstoename, en zelfs depressies bevorderen. Het goede nieuws is dat het nooit te laat is om de goede microben in de darmen te herstellen. Het is bewezen dat voeding een belangrijke factor is die grote impact heeft op de samenstelling van jouw darmmicrobioom. Meer info vind je bij het Vlaams Darmflora Project

Het Food & Mind transformatie-programma is een krachtige strategie die het mogelijk maakt om blijvende resultaten te bekomen en te behouden. Coaching maakt gebruik van tools zoals coaching technieken, universele wetten, mentale spieren, waar het DOEL centraal staat. Voedingsadvies met de toepassing van een microbioom voedingsplan.

Er bestaat geen enkel universeel dieet dat van toepassing is voor een groot publiek. Food & Mind transformatie programma is een combinatie van coaching en voedingsadvies, ontworpen om je doorheen een uniek en innovatief proces van zelfontdekking en zelfzorg te begeleiden. Er zijn geen speciale diëten te volgen; je krijgt daarentegen een transformerend PLAN dat je gezondheid naar een hoger niveau zal brengen. Het microbioom voedingsplan is geen dieet, het is een voedingsplan dat rijk is aan vers, natuurlijk voedsel zoals vlees, groenten en fruit. Voeding die rijk is aan bouwstoffen met veel natuurlijke vitamines, mineralen, antioxidanten en fytonutriënten. We tellen geen calorieën en respecteren de fysiologie van ons lichaam. De focus ligt op het creëren van verandering in jezelf en je krijgt daarvoor de juiste tools om zo de acties te ondernemen.
Bij een integrale aanpak wordt er niet enkel naar het eetpatroon gekeken, maar ook naar je levensgewoonten. Zo zijn, in combinatie met een gezond voedingspatroon, beweging en slaap heel belangrijke factoren. Je fysieke en mentale conditie bepalen mee de levenskwaliteit. Als enige in België komen wij tot in jouw keuken om in jouw voorraadkasten en koelkast  een grote opruim te doen. Wij staan klaar om samen met jou inkopen te gaan doen,  motiveren jou om te gaan bewegen en stimuleren je om op
mindfull wijze door het leven te stappen.

Je hersenen en je geest zijn flexibel, je kan jezelf programmeren door de training. Door bewust te worden van je eigen overtuigingen en deze in vraag te stellen kan je nieuwe resultaten creëren. Vanaf nu denk je in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Je onderneemt de nodige acties, neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven, geeft geen schuld meer aan anderen en je creëert je nieuwe leven.  Je wordt meester over je denkwijze.

Het Food & Mind transformatie-programma is zorgvuldig ontwikkeld zodat je GEEN honger zal hebben, en extreem sporten is geen vereiste. Dit programma draait om het darmmicrobioom, energie en slaappatroon in balans te brengen zodat je, eens je er klaar voor bent, echt kan genieten van beweging. Je zal er niet tegen opzien zoals vroeger.

Mensen weten, of zijn ervan overtuigd dat ze het weten, reeds grotendeels wat ze moeten eten en wat ze moeten vermijden om hun gezondheidsdoelen te bereiken; het probleem is dat ze zich er niet aan kunnen houden. Ze maken uitzonderingen, en deze uitzonderingen worden langzaamaan de regel. De uitgezuiverde 90-dagen structuur van het Food & Mind transformatie-programma daarentegen, doorbreekt de conditionering van de meeste mensen lang genoeg om blijvende verandering te creëren.

Mensen creëren dagelijks kortetermijnveranderingen in hun eetgewoontes. Het is algemeen gekend als diëten ‘op karakter’. Maar diëten werken niet. Om blijvende, levensveranderende resultaten te bereiken, heb je een transformatie-programama nodig dat je overtuigingen, gewoontes en je relatie met voeding VOORGOED verandert. Een programma dat blijvende verandering teweegbrengt zonder dat je je ooit nog hongerig moet voelen en dat je altijd een gevoel hebt van overvloedige vrijheid in voedingskeuzes. Geen enkele reclame of sociale druk heeft nog impact op jou.

Wekelijkse support call waar je met al je vragen, uitdagingen en successen terecht kunt.

De dieetindustrie die ook deel uitmaakt van de voedingsindustrie wil dat je vermageringsmythes gelooft zodat je hun producten blijft kopen, terwijl de waarheid is dat…

Diëten niet werkt
Extreem sporten alleen niet werkt
Jezelf uithongeren niet werkt

Wat je zal leren

Hoewel gewichtsverlies een duidelijk zichtbaar neveneffect is van een gezond en gebalanceerd leven, is het Food & Mind transformatie-programma niet zomaar een afslankprogramma. Het is een totaal gezondheidsprogramma. In slechts 90 dagen ervaren volgers van het Food & Mind transformatie-programma radicale veranderingen in hun energie, darmgezondheid, gewicht, gedrag en geluk.
Daarom zijn we ervan overtuigd dat door je darmmicrobioom te herstellen en versterken je veel kan bereiken in 90 dagen:


JE IMUUNSYSTEEM BOOSTEN
Door de darmen te genezen ga je minder vaak ziek worden.


JE WARE GEWICHT BEREIKEN
Met het Food & Mind programma is het onvermijdelijk dat mensen gewicht verliezen. Laat je lichaam toe terug te keren naar haar natuurlijke, geoptimaliseerde staat.


JE HORMONEN IN BALANS KRIJGEN
Het Food & Mind programma herstelt de hormonale balans naar het meest natuurlijke niveau voor een optimaal functionerend lichaam.


JE ZELFVERTROUWEN BOOSTEN
De Food & Mind programma-principes zullen je niet alleen fysiek in je best mogelijke vorm brengen, ze zullen je ook helpen beseffen hoeveel controle je hebt over je lichaam en je leven. Je verbetert de relatie met jezelf, je leert opnieuw in jezelf te geloven, in je kracht te staan en jouw grenzen te stellen.


GENIETEN VAN ETEN ZONDER TE HUNKEREN NAAR TUSSENDOORTJES
Je lichaam zal niet langer in paniekmodus gaan voor meer energie, zodat je eindelijk je calorieën kan balanceren en je hongertjes kan negeren. Ongezond eten is niet meer lekker.


JE MENTALE PRESTATIES VERBETEREN
Help je hersenen om continu goed te presteren. Veel cliënten ervaren een beter concentratievermogen, dat ze sneller kunnen denken, productiever zijn, en een beter geheugen hebben.


DE VOEDINGSSTOFFEN OPTIMAAL VERTEREN EN ABSORBEREN
Dankzij de genezing van de darmwand en je spijsverteringskanaal neem je alle voedingsstoffen optimaal op en ervaar je geen buikklachten meer.


JE VERBINDEN MET JE LICHAAM
Herstel je Body en Mind connectie. Je ontsnapt aan de chaos van het leven. Jij vindt de bron van jouw energie en herstelt de connectie tussen je lichaam en geest. Je gebruikt je intuïtie en luistert naar wat je lichaam wilt. Je Body & Mind zijn In Flow.


JE STOFWISSELING BOOSTEN
Schakel van suiker- naar vetverbrandingsmodus zodat je lichter wordt, meer energie hebt, en vitaler bent.


FRIS EN ENERGIEK WAKKER WORDEN
Als je energie in balans is, kalmeer je je zenuw- en hormonaal stelsel, wat betere slaapcycli teweegbrengt.

Geef je lichaam meer voedingsstoffen en krijg meer energie om de dingen te doen die je wilt in je leven.

Ik was al een tijdje op zoek naar wat nu net gezonde voeding is, ik wilde bewuster eten kopen en bereiden voor mezelf, maar zeker ook mijn gezin met kleine kinderen. Daarnaast wilde ik een gezond gewicht bereiken na mijn zwangerschappen, maar had geen zin in dieten of ‘opletten wat ik at’. Ik wilde gezond gaan leven, maar zag het bos door de bomen niet. Welke richtlijnen kloppen wel of niet? En waarom?

Ik klopte bij Marta aan, omdat haar aanpak en holistische benadering op voeding en algemene gezondheid mij aansprak. Aan de hand van een duidelijk stappenplan en onderbouwde begeleiding kreeg ik een zeer duidelijk beeld op wat nu net gezonde voeding betekent. Aangezien er een continue opvolging is, gecombineerd met kookworkshops en mastermind trainingen leerde ik op elk vlak wat voor mij en mijn gezin werkt en waar ik zelf achter sta op vlak van voeding. Vrij snel na de start van het programma ervaarde ik reeds positieve effecten zoals meer rust in mijn lichaam, structuur in mijn hoofd, gewichtsverlies, meer energie en een heldere geest.

Voor mij gaat het nu niet meer om wat ik wel en niet mag eten, uiteindelijk kan ik alles eten, maar beslis ik zelf wat ik wil. Het gaat om een levensstijlverandering en dat is voor mij de start geweest van een gezonder en bewuster leven.
Ik heb veel diëten gevolgd. Geen ervan hielp om mijn lichaam en leven, mijn energie en mijn geluk zodanig positief te veranderen als het Food & Mind Transformatie-programma.

Laura

Het Food & Mind programma is meer dan alleen maar een programma om gewicht te verliezen. Het is veel meer dan dat, het is een lifestyle-programma. Terwijl je het doormaakt, zal het je verbazen hoe gemakkelijk dit gaat in vergelijking met alle andere dingen die je al geprobeerd hebt.

de resultaten zullen je omverblazen

Stel je voor dat je, doorheen de 90 dagen van dit programma, opmerkingen krijgt van mensen die zeggen dat je er zoveel jonger en fitter uitziet dan je bent

Je wint vertrouwen in je lichaam. Je maakt je geen zorgen meer over ziek worden. Je nieuwe levensstijl heeft je risico op ziek worden aanzienlijk beperkt. Je voelt dat je leeft en je voelt je vrij.

De resultaten verspreiden zich naar andere levensgebieden. Je hebt meer dan genoeg energie om professionele en persoonlijke uitdagingen te volbrengen met de glimlach op je gezicht.

Je wordt wakker vol levenslust en opwinding. Je kijkt uit naar elke dag en zet je de stappen in de richting van een gezondere en gelukkigere jij

Je kijkt vol bewondering in de spiegel en je voelt je gezegend met het lichaam dat je hebt. Geen sporen van ontstekingen meer. Je gewichtstoename is nu een -afname geworden.

Je hebt meer tijd en energie voor je vrienden en familie.
Je relaties bloeien.

INDIVIDUEEL

IN GROEP

 INDIVIDUELE COACHING (6 sessies)
Individuele begeleiding bestaande uit coaching, voedingsadvies en toepassing van microbioomvoedingsplan

GEPERSONALISEERD BEGELEIDING (2 sessies)
Make-over van je keuken, inkopen plannen en doen, opbouwen van een gezonde voorraad, het koken, in beweging komen

MASTERCLASS GEZONDE START BEGINT BIJ DE DARMEN (3 sessies) Blend van kennis & praktijk

MASTERMIND JE WORDT WAT JE DENKT (9 sessies)
Inzicht in hoe je geest werkt, hoe positief denken je attitude kan veranderen en hoe je resultaten in je leven verkrijgt waar je steeds van gedroomd hebt.

SUPPORT CALL
1 call per week, gedurende 6 maanden: waar je met al je vragen, uitdagingen en successen terecht kan

VOEDINGSSUPPLEMENTEN
Natuurlijke supplementen die jouw genezing bevorderen

Maak een afspraak
GROEPSTRAJECT

Ik wil transformatie

Contact